Μεταφορες Λυματων

Η εταιρία ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ με πολυετή πείρα στο χώρο της μεταφοράς λυμάτων-αποβλήτων, εκκενώσεων και καθαρισμού αγωγών έχει ως στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της. Η εταιρία μας διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα καθαρισμών, μεγάλο στόλο οχημάτων καθώς και έμπειρο προσωπικό.Η ποιότητα υπηρεσιών υποστηρίζεται από συνεχείς επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και προσωπικό, για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών μας. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει πλήθος ιδιωτικών επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία, εργοστάσια, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, πρατήρια καυσίμων, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία και σχολεία.

Ο απόλυτα σύγχρονος και εξοπλισμένος ιδιόκτητος στόλος μας, αποτελούμενος από ειδικά οχήματα χωρητικότητας 20 τόνων, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας εγγυώνται την ολοκληρωμένη και ασφαλή μεταφορά λυμάτων, καθώς και τη βιολογική επεξεργασία τους για την παραγωγή βιοαερίου.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, εκτελούμε με αποτελεσματικότητα τις μεταφορές λυμάτων, προσφέροντας άμεσες λύσεις.

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ