Προφιλ

Η εταιρία ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ αποτελεί κορυφαίο όνομα στο χώρο της μεταφοράς λυμάτων, αποβλήτων, εκκενώσεων, καθαρισμού αγωγών και αποφράξεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.Αποτελούμε εγγυημένη λύση, που συνδυάζει πολυετή πείρα, άρτιο εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να παρέμβει και να αναλάβει την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τις μεταφορές που πραγματοποιούμε και συνεργαζόμαστε με όλους τους νόμιμους φορείς εναπόθεσης. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει πλήθος ιδιωτικών επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία, εργοστάσια, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, πρατήρια υγρών καυσίμων, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία και σχολεία.

Η εταιρία μας πραγματοποιεί αποστολές σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και στους γύρω νομούς σε Κιλκίς, Βέροια, Σέρρες και Χαλκιδική. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης και μακρινότερων περιοχών κατόπιν συνεννόησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ